Forbrugslån RKI - Forbrugslån på trods af RKI

Har du behov for et forbrugslån på trods af rki. Så fortvivl ikke, der er flere forskellige banker, der både kan og vil give dig et forbrugslån alligevel.
Her på bloggen, får du nogle gode råd til, hvordan du kan låne penge, selvom du er blevet optaget i rki, for det er bestemt ikke alle steder, det er en hindring.

Forbrugslån RKI
Hvis man først er blevet meldt til RKI af en kreditor, så er det ikke altid nemt at slippe ud igen. Der er dog nogle ting, man kan gøre, for at komme på fode igen.
Det første du bør gøre er at kontakte RKI og finde ud af, hvem der har meldt dig til RKI. Derefter tager du kontakt til den pågældende kreditor, og snakker med dem om at lave en eller anden form for afdragsordning eller en anden aftale, som begge parter er tilfredse med.

Økonomisk Rådgivning
Men er man først røget i RKI pga af forbrugslån eller andre forpligtelser, som man ikke har kunnet overholde, så bør man klart overveje at søge økonomisk rådgivning.
Enten kan du tage fat i din bankrådgiver, og bede dem hjælpe dig med at komme på fode igen. Udover bankerne er der også en del firmaer, som tilbyde økonomisk rådgivning, og hjælper folk med at komme ud af RKI og andre økonomiske problemer.